Triple extra set (3 borden)

Zuipopoly is het drankspel wat je in huis moet hebben! Met de herkenbare look, maar dan in de drankspel versie! Het meest verkochte drankspel van 2020 & 2021 is terug van weggeweest! Het spel speel je met 2 of meer personen. Beweeg je pion over het bord en voer de opdrachten uit waar je op eindigt.

Het spel waar je jezelf uren mee kan vermaken. Ben jij degene die het bord het langst overleeft? In ieder geval heb je garantie op een leuke avond

Einde van het Jaar editie:

JA JA! Je ziet het goed, Zuip-o-Poly komt met een nieuwe variant, namelijk met de editie voor het eind van het jaar! Het bord is een mix van Kerstmis & Oud&Nieuw! Ideaal om de maand December door te komen en samen met familie & vrienden een drankspelletje te doen!

Zuipopoly is het drankspel wat je in huis moet hebben! Het spel speel je met 2 of meer personen. Beweeg je pion over het bord en voer de opdrachten uit waar je op eindigt. Het spel waar je jezelf uren mee kan vermaken. Ben jij degene die het bord het langst overleeft? In ieder geval heb je garantie op een leuke avond

Mens Zuip je niet Lam:

Dit bekende spel moet je kennen! Het herkenbare design, maar nu verwerkt tot een ultiem drankspel! Bij Mens zuip je niet lam kies je een kleur en probeer je 3 pionnen op het eindpunt te krijgen. Onderweg kom je vele drankjes, shotjes en vele obstakels tegen! Dit wordt het drankspel van 2022! Ook wordt dit spel met 18 kaarten geleverd, die je kan gebruiken nadat je elke keer 1 pion binnen hebt gehaald! Kroon jij jezelf tot winnaar?

Inhoud:

  • Het bordspel Zuip-o-Poly Einde van het Jaar Editie & de
    standaard editie & Mens Zuip je niet Lam
  • 18 pionnen (6 kleuren)
  • 2 dobbelstenen
  • 1 kleuren dobbelsteen
  • 18 kaarten voor MZJNL
  • 3x Uitleg

* Bestellingen die ook andere producten bevatten worden in 1x verzonden in de 1e week van December, dus niet in 2 delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *