TP-Link 16-Port Gigabit Easy Smart Switch TL-SG1016DE

€ 84,99
16-poorts Gigabit 1000Mbit Rackmount switch • Managed
Aantal
 • Op bestelling, niet op voorraad in de winkel
 • Afhalen of bezorgen: 1-3 werkdagen

  TP-Link
  28136
  TL-SG1016DE
  6935364021269
  9 stuks

  Wat doet dit product?

  De TL-SG1016DE gigabit easy smart switch met 16 aansluitingen is een ideale upgrade voor een unmanaged switch en bedoeld voor MKB netwerken met eenvoudig netwerkbeheer. De netwerkbeheerder kan het verkeer op efficiënte wijze monitoren met behulp van port mirroring, loop prevention en kabeldiagnose functies. Om het verkeer over uw bedrijfsnetwerk te optimaliseren, biedt de TL-SG1016DE zowel poort- als tag-gebaseerde QoS, zodat vertragingsgevoelig verkeer soepel en zonder storingen wordt verwerkt. Bovendien kan met poort- en tag-gebaseerd en MTU VLAN een betere beveiliging worden bereikt en worden voldaan aan de vraag naar meer netwerk segmentatie. Dankzij zijn innovatieve energiebesparende techniek kan met de TL-SG1016DE tot 40% op het stroomverbruik worden bespaard, waardoor hij een milieuvriendelijke oplossing voor uw bedrijfsnetwerk is. 

   

  Eenvoudig en effectief beheer

  De TL-SG1016DE gigabit easy smart switch van TP-LINK biedt netwerk monitoring waarmee de beheerder het verkeer kan controleren. Met behulp van port mirroring, loop prevention en kabeldiagnose kan de TL-SG1016DE verbindingsproblemen in uw bedrijfsnetwerk identificeren en zelfs lokaliseren. De systeembeheerder kan de prioriteit van het verkeer bepalen op basis van poort prioriteiten en 802.1P prioriteit, om te verzekeren dat spraak en video altijd helder, soepel en zonder vertraging verlopen. Bovendien ondersteunt de TTL-SG1016DE MTU VLAN, poort-gebaseerd VLAN en 802.1Q-gebaseerde VLAN functies om de beveiliging en prestaties van het netwerk te verbeteren. De TL-SG1016DE is een upgrade voor de plug-and-play unmanaged switch, die zijn geld meer dan waard is en ook grote voordelen voor het netwerk en de eindgebruiker biedt.

   

  Zet uw ethernet op groen

  U hebt nu de keuze om voor groen te gaan bij het upgraden naar een gigabit netwerk! De nieuwe generatie van de TL-SG1016DE gigabit easy smart switch met 16 aansluitingen is uitgerust met de allernieuwste energiezuinige technieken, die uw netwerkcapaciteit vergroten en het stroomverbruik aanzienlijk reduceren. Het energieverbruik wordt automatisch aangepast aan de verbindingsstatus en kabellengte, om de CO2-voetafdruk van uw netwerk te beperken.

  Niet-actieve aansluitingen uitschakelen

  Als een computer of netwerkapparaat uit staat, blijft de bijbehorende aansluiting van een traditionele switch aanzienlijke hoeveelheden stroom verbruiken De TL-SG1016DE kan de verbindingsstatus van elke aansluiting controleren en het stroomverbruik van aansluitingen die niet actief zijn verlagen.

  Stroombudget naar kabellengte

  In het ideale geval zou een kortere kabel minder stroom verbruiken en minder vermogensverlies moeten geven. Dit is bij de meeste apparaten echter niet het geval, omdat ze dezelfde hoeveelheid stroom via de kabel verbruiken, ongeacht of die 10 of 50 meter lang is. De TL-SG1016DE analyseert de lengte van de aangesloten ethernetkabel en past het stroomverbuik daar op aan, in plaats van op een conventionele manier met het energieverbruik om te gaan. 

  Eenvoudig te gebruiken

  De TL-SG1016DE is eenvoudig te gebruiken en te beheren. Auto MDI/MDI-X crossover op alle aansluitingen zorgt dat er geen crossoverkabels of uplink poorten meer nodig zijn. Auto-negotiation op elke aansluiting registreert de verbindingssnelheid van een netwerkapparaat (10, 100, of 1000 Mbps) en regelt die af voor optimale compatibiliteit en prestaties. Door zijn compacte afmetingen is hij ideaal voor plaatsing op een bureau of in een rack, praktisch en veilig. De dynamische LED-lampjes tonen de actuele status en diagnose van eventuele fouten.

  Gegevensblad

  Switch uitvoering:
  Rackmount switch
  Switchtype:
  Managed
  VLAN support:
  Ja
  Productsoort:
  Switches
  PoE:
  Nee
  LAN snelheid:
  Gigabit 1000Mbit
  In de winkel:
  Nee
  Aantal LAN poorten:
  16