Surfen Surfshops Surfscholen op Scheveningen

Scheveningen, met zijn uitgestrekte stranden en golven, is een ideale locatie voor surfenthousiastelingen. Hier vind je een aantal prominente surfshops en surfscholen die een breed scala aan diensten bieden, van lessen tot uitrusting.

Aloha Scheveningen

Aloha Scheveningen is niet alleen een surfschool, maar ook een beachclub en surfshop. Ze bieden het hele jaar door surflessen en hebben een breed assortiment aan surfuitrusting. De openingstijden van de winkel zijn dagelijks van 9:00 tot 18:00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail op surfshop@alohasurf.nl of telefonisch op +31(0)70 322 7171.

Hart Beach

Hart Beach is een bekende naam in Scheveningen en biedt een uitgebreid aanbod van surfgerelateerde producten en diensten. De surfshop van Hart Beach is gelegen aan de Vissershavenweg 55b, 2583DL Scheveningen, en de surfschool aan de Strandweg 3b, 2586 JK Scheveningen. Voor beide locaties kun je contact opnemen via +31 (0) 70 350 25 91 of via e-mail op info@hartbeach.nl.

Surf’s Cool!

Surf’s Cool! is een surfschool die een verscheidenheid aan lessen en programma’s aanbiedt voor zowel kinderen als volwassenen. Naast reguliere surflessen bieden ze ook SUP-lessen en naschoolse programma’s. De school is gevestigd op een unieke locatie bovenop de iconische Pier in Scheveningen. Voor meer informatie of om je aan te melden voor een programma, kun je contact opnemen via info.surfscool@gmail.com of +31 6 28776728.

Deze surfscholen en -shops in Scheveningen zijn uitstekende opties voor zowel beginnende als ervaren surfers. Ze bieden een combinatie van kwalitatieve lessen, surfmateriaal en een hartelijke sfeer. Dus of je nu wilt leren surfen, je surfvaardigheden wilt verbeteren, of op zoek bent naar de nieuwste surfuitrusting, Scheveningen heeft het allemaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *