Stranden

Met meer dan 1700 kilometer aan kustlijn is het niet moeilijk voor te stellen waarom Costa Rica dé vakantie bestemming bij uitstek is voor een heerlijke relaxte strandvakantie.

Costa Rica, dat “rijke kust” betekent in het Spaans, doet haar naam dan ook eer aan! – Of u nou op zoek bent naar een idyllisch wit zandstrand voor ontspanning, vissen of lekker lui zonnebaden, of naar avontuur op een strand waar reusachtige zeeschildpadden aan land komen om hun eieren te leggen – Met haar oneindig aantal stranden heeft Costa Rica alles in huis voor de echte strandliefhebber!

Het warme water dat de kust van Costa Rica omringd en de goed ontwikkelde toeristische infrastructuur zijn slechts enkele redenen waarom de stranden hier genoteerd staan als een van de beste ter wereld.

Strandplezier

Er is een overvloed aan watersporten en strandactiviteiten voor elke bezoeker – of u nu wilt surfen, sportvissen of gewoon ontspannen aan het strand – Costa Rica heeft het allemaal. Sommige stranden hebben ook bosreservaten met populaties van exotische dieren en planten, die u kunt observeren en verkennen, terwijl andere stranden zandstranden bieden in bijna alle kleurvariaties mogelijk.

Wij bieden verschillende soorten resorts en appartementen, waaronder luxe privé villa´s of meer rustieke hutjes aan het strand, om maar iets te noemen.

Het landschap aan de kustlijn van Costa Rica biedt perfecte bestemmingen van waaruit u uw tropische avontuur kunt beginnen. Costa Rica is hard op weg dé voornaamste bestemming voor strandvakanties te worden.

Met de vele opties beschikbaar voor bezoekers, diverse kustenlijnen, vriendelijke bevolking en stabiele economie – wordt Costa Rica een bestemming om serieus te overwegen voor uw eerstvolgende droomvakantie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *