TP-Link AV500 Nano Powerline adapter startset TL-PA4010KIT

€ 39,99
500 Mbps • HomePlug AV
Aantal
Afhalen: beschikbaar, of bezorgen: 1-3 werkdagen

TP-Link
28188
TL-PA4010KIT
6935364031985
172 stuks
2014-10-30

Voldoet aan HomePlug AV standaard, hoge datatransmissiesnelheden tot 500 Mbps

· Miniatuur formaat, kleiner dan de meeste powerline adapters die verkrijgbaar zijn; past onopvallend in elk stopcontact

· Geen nieuwe kabels leggen, eenvoudige Plug and Play aansluiting, geen configuratie nodig

· Gepatenteerde energiespaarstand, reduceert stroomverbruik automatisch met max. 85%*

* Het feitelijke verbruik kan variëren afhankelijk van netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren.

Wat doet dit product?

De AV500 Nano Powerline adapter startset TL-PA4010KIT van TP-LINK maakt van uw bestaande elektriciteitsnet een zeer snel netwerk zonder nieuwe kabels of gaten boren. Geen configuratie nodig - steek de adapters eenvoudig in een stopcontact en u beschikt in een mum van tijd over een complete netwerk infrastructuur. Met een snelheid tot 500 Mbps verzendt de TL-PA4010KIT meerdere HD streams en zelfs 3D films naar elke kamer in huis, waardoor hij een uitstekende keuze voor het opbouwen van een multimedia entertainment netwerk is. 

Miniatuur formaat, ultracompact

Met zijn nieuwe ultracompacte behuizing is de TL-PA4010KIT veel kleiner dan de eerdere mini 500 Mbps Powerline producten van TP-LINK. Met een dikte van slechts 28,5 mm past hij onopvallend in elk stopcontact. 

Tot 500 Mbps, 300 meter

Dankzij de geavanceerde HomePlug AV technologie biedt de TL-PA4010KIT de gebruiker stabiele, snelle datatransmissie tot 500 Mbps over een leidinglengte tot 300 meter. Door de ingebouwde AES versleuteling is de TL-PA4010KIT een uitstekende complete thuisoplossing, waarop alle netwerkcompatibele apparaten kunnen worden aangesloten - van computers en game consoles tot en met IPTV, printers en NAS harddisks. 

HD streaming

Tot 500 Mbps snelheid van de Powerline verzekert soepele HD streaming.

Tot 85% lager stroomverbruik

De TL-PA4010KIT is een nieuwe-generatie Powerline adapter met een praktisch ontwerp en geavanceerde energiespaarstand, waarin minder stroom wordt verbruikt dan met bestaande Powerline adapters Als er gedurende een bepaalde tijd geen data wordt verzonden of ontvangen, schakelt hij automatisch van de normale "werkstand" naar de "energiespaarstand", waarin het energieverbruik maximaal 85%* lager ligt. 

 * Het feitelijke verbruik kan variëren afhankelijk van netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren. 

Verbindtoets voor eenvoudige netwerkbeveiliging

Door simpelweg de verbindknop op de adapters in te drukken, kunnen de gebruikers binnen enkele minuten probleemloos een Powerline netwerk opzetten, compleet met 128-bits AES versleuteling voor netwerk- en databeveiliging.
Zo eenvoudig is het! 
1. Steek de adapters in een stopcontact. 
2. Sluit het apparaat via de netwerkkabel op de adapter aan 
3. Druk de verbindtoets in - en klaar bent u! 

 *NB: Powerline adapters moeten per twee of meer stuks worden gebruikt.

Ondersteuning van QoS voor geavanceerde multimedia optimalisatie

De Quality of Service (QoS) functie geeft prioriteiten aan de bandbreedte-eisen van dataverkeer. De gebruiker kan kiezen welk type verkeer hij gaat gebruiken - Internet, online games, audio, video, of VoIP. De QoS functie garandeert een duidelijke en directe reproductie van die applicatie, ook als tegelijkertijd andere applicaties op het netwerk draaien. 

Gegevensblad

Switch poorten:
1
Productsoort:
Powerline adapters
Netwerk:
LAN 10/100Mbit
Max. overdracht:
500 Mbps
Kleur:
Wit
In de winkel:
Ja
HomePlug standaard:
HomePlug AV
Geïntegreerd WiFi:
Nee
Aantal adapters:
2