Playa Tambor

Tambor Beach staat bekend om zijn ongereptheid en het water van de baai heeft een schitterende aquamarijn kleur blauw. Het strand ligt aan een rustig stadje.

Dit plaatsje trekt veel reizigers aan die opzoek zijn naar een rustig en ontspannen uitstapje. Op ongeveer anderhalve kilometer biedt Playa Tambor uitstekende mogelijkheden om te vissen, zwemmen of gewoon lekker van de zon te genieten.

Er worden veel activiteiten in de buurt aangeboden, mocht u eens een dagje iets anders willen doen dan genieten van het goddelijke rustige strand van Playa Tambor. Dagtochten, naar hetzij het Cabo Blanco Reservaat of de Guyabo en Negritos eilanden, geven bezoekers van Playa Tambor een gelegenheid om het opmerkelijke wildlife van Nicoya te verkennen.

Onlangs zijn er in Tambor en aantal goede golfbanen bij gekomen. Daarnaast zijn hiken, strandjutten, alsmede diepzeevissen hier ook populaire activiteiten. Als een rustig, afgelegen strand met uitstekende zwem en snorkel mogelijkheden is wat u zoekt, dan is Playa Tambor UW bestemming!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *