Excursie Palo Verde Nationaal park

Ontdek het wilde leven van Costa Rica tijdens je bezoek aan het wild park Palo Verde. Het park beslaat ruim 45 hectare. Het landschap is wisselend met moeras, savanne, mangrove, zout water en bos.

De Tempisque rivier en de Bebedero Rivier lopen door het park heen. Palo Verde is leefgebied voor heel veel verschillende soorten tropische vogels, krokodillen, apen, slangen, en meer.

Je weet gewoon niet waar te kijken en zult van de ene in de andere verbazing vallen, als je naar de wonderen van de natuur kijkt.

De tocht wordt begeleid door een Engelstalige gids die goed hoogte is van het leven in het park. Tijdens de excursie zal deze je alles vertellen over wat je ziet en natuurlijk is er ruimte voor vragen.Je verkent Palo Verde Nationaal park met een boottocht. Tijdens de boottocht zal er volop vogels gespot worden.

Deze excursie is ideaal voor wie de natuur van Costa Rica wil verkennen, maar niet goed weet waar te beginnen. Tenslotte bezit Costa Rica zoveel mooie verschillende natuurparken. Een excursie met gids zorgt voor een goede kennismaking met één van de mooiste en diverse natuurparken van Costa Rica, Palo Verde Nationaal park.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *