Montezuma

Het strand van Montezuma is een fijn toevluchtsoord voor als je er even lekker tussen uit wilt – Playa Montezuma is de ontmoetingsplaats voor de meest excentrieke bezoekers van Costa Rica.

Al jaren is dit het strand waar beroemdheden en bekende muzikanten opzoek gaan naar een relaxte spot buiten de schittering van de spotlights. Het is uitgegroeid tot toevluchtsoord voor de bohémien reizigers. Het centrum van het stadje, dat dichtbij het strand ligt is een paradijs voor het observeren van mensen, u vindt hier namelijk een bonte verzameling types.

Of het nou de gedreadlockte rastafaries zijn, de surf-dudes, de getatoeëerde en gepiercte bohémiens of de lokale kunstenaars en muzikanten – dit is een funky plek, waar ruimte is voor spiritualiteit, individualiteit en vrijdenkers.

Geliefd bij de lokale bevolking, is dit ook het strand waar de oprichters van het Costaricaanse nationale park systeem leefden en werden begraven.

De liberale sfeer dat het gebied van Montezuma doordringt heeft, uit zich in de gevarieerde en heerlijke gerechten onder de lokale restaurants. Tevens is er een spannend en bruisend nachtleven in de diverse bars en nachtclubs.

De winkeltjes in Montezuma bieden een grote verscheidenheid op het gebied van ambacht en kunst. Bijna overal vindt u winkeltjes met bijzondere unieke kunstvoorwerpen. Er zijn veel activiteiten voor bezoekers om aan deel te nemen in dit gebied – kajakken, snorkelen dichtbij het eiland Tortuga, geweldige kabelbaan tours maken door het regenwoud, of gewoon een fiets huren om het gebeid te verkennen op uw eigenhoutje. Dat is Montezuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *