Swissvax Micro Dry Fantastische droogdoek

Super zachte wafel-weefsel droog handdoek, gemaakt van premium kwaliteit microvezels, groot formaat 80 x 55 cm. Zeer sterk absorberend, voor vlekvrij drogen, ook voor zwarte lakken en glasoppervlakken. Machine-wasbaar tot 60 graden Celcius. Deze super zachte pique (wafel wave) droogdoek, is de top in drooghanddoeken! Gemaakt van een premium kwaliteit microfiber materiaal.

De zogenaamde Micro-Dry handdoek is gemakkelijk in gebruik en bereikt zelfs zeer moeilijk bereikbare plaatsen. U zult versteld staan,van de hoeveel tijd die u bespaart, door de micro dry te gebruiken in vergelijking met een gewone zeem. De wafel-geweven stof gemaakt van 70% polyester en 30% polyamide heeft een uitgesproken patroon hierdoor neemt het absorptie oppervlak drastisch toe.

De grote omvang van 80 x 55 cm maakt het gebruik van een Micro-Dry voor een hele auto geschikt, onder de voorwaarde dat het oppervlak voorbehandeld is met een een Waterblade, Anders raden we aan om 2 Micro-Dry handdoeken per auto te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *