Jaco Beach

Jaco Beach is het meest dichtstbijzijnde strand vanaf San José en de internationale luchthaven. Het is het ideale startpunt voor uw vakantie in Costa Rica.

Gelegen op slechts twee uurtjes rijden vanaf de hoofdstad van Costa Rica, ligt Jaco. De meest ontwikkelde stad aan de kust. U hoeft zich geen moment te vervelen, want het met bergen, jungle en oceaan omgeven strandplaatsje biedt ook nog eens verschillende activiteiten, zoals sportvissen, surfen, golfen, canopy tours, paardrijden, wildwatervaren, kajakken op zee en ecologische tours. Genoeg om uw dag te vullen!

Het nachtleven is super – de tientallen restaurants, bars, discotheken en casino’s houden u wel even bezig.

Dit gebied is ook de thuishaven van een aantal van Costa Rica´s grootste surfers. Jaco en de naburige stranden zoals Hermosa, Caldera, Barranca, bieden perfecte surfcondities het hele jaar door.

De professionele golfbaan van het Marriott Los Buenos, omgeven door jungle is mogelijk een van de mooiste en meest uitdagende golfbanen ter wereld.

Er is zoveel te doen hier, een hele dag sportvissen, wildwatervaren, een canopy tour of verken de omgeving van het nationaal park Carara. De avontuurlijke opties in Jaco, Costa Rica, zijn eindeloos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *