Seagate Backup Plus Portable 1TB Blauw

€ 74,99
1 TB • Portable • USB gevoed • Blauw
Aantal
 • Op bestelling, niet op voorraad in de winkel
 • (tijdelijk) niet leverbaar

  Seagate
  23940
  STDR1000202
  7636490051586
  Seagate Backup Plus Slim: eenvoudig en automatisch back-ups maken van uw digitale leven, op uw computer en mobiele apparaten en in de cloud.

  Seagate® Backup Plus Slim is een draagbare harde schijf waarmee consumenten die hun hele digitale leven lokaal, in de cloud, op mobiele apparaten of op sociale netwerken willen beschermen, gemakkelijk back-ups kunnen maken. Dankzij het slanke metalen ontwerp past de schijf in uw zak, tas of rugzak en kunt u deze altijd meenemen. Gebruik de functie Protect (Beschermen) in Seagate Dashboard om uw lokale back-up in te plannen of met één klik uit te voeren. Bewaar meerdere kopieën van uw bestanden voor als het noodlot toeslaat. Installeer de gratis Seagate Mobile Backup-app op een mobiel iOS- of Android-apparaat om een back-up van alle foto’s en videoclips van het apparaat naar de schijf of cloud te maken. Maak thuis back-ups van mobiele apparaten via een Wi-Fi-verbinding of maak als u niet thuis bent gebruik van diensten als Dropbox of Google Drive.

  Met de functie Save (Opslaan) kunt u een back-up maken van door de gebruiker gegenereerde content op uw favoriete sociale netwerken. Leg een herinnering vast, zet het op een sociaal netwerk en Seagate Dashboard maakt automatisch een back-up van alle content die u hebt geplaatst, zelfs van foto’s waarin u getagd bent.

  Met de functie Share (Delen) kunt u meerdere bestanden tegelijk vanaf uw computer naar sociale netwerken uploaden. Selecteer de bestanden die u wilt uploaden, kies waar u ze wilt publiceren, en voeg opmerkingen toe. Het beheren van uw sociale profiel was nog nooit zo gemakkelijk.

  Installeer het voorgeladen NTFS-stuurprogramma op een Mac en gebruik de schijf op zowel de pc als Mac® zonder de schijf opnieuw te hoeven formatteren.

  Harde schijf
  Opslagcapaciteit harde schijf 1000 GB
  Rotatiesnelheid harde schijf Variabel
  Harde schijf-interface USB 3.0
  Harde schijf, omvang 6,35 cm (2.5")
  File formaat systeem NTFS
  Gewicht en omvang
  Breedte 7,6 cm
  Diepte 11,35 cm
  Hoogte 1,21 cm
  Gewicht 140g
  Energie
  Stroomvoorziening via USB Ja
  Beveiliging
  Vingerafdruklezer Nee
  Overige specificaties
  Aantal USB 3.0-poorten 1
  USB Ja
  Verpakking
  Meegeleverde kabels USB
  Gebruiksaanwijzing Ja
  Breedte van de verpakking 10,45 cm
  Diepte van de doos 3,25 cm
  Hoogte van de verpakking 14,7 cm
  Gewicht pakket 246g
  Design
  Kleur van het product Blauw

  Gegevensblad

  Uitvoering:
  Portable
  Voeding:
  USB
  Rotatiesnelheid:
  5400 rpm
  Productsoort:
  Externe harde schijven
  Kleur:
  Blauw
  Interface:
  USB 3.0
  In de winkel:
  Nee
  Harde schijf formaat:
  2.5-inch
  Capaciteit:
  1 TB