Edifier w820nb anc Bluetooth Headphone Review

De Edifier W820NB is een set draadloze hoofdtelefoons die actieve ruisonderdrukking (ANC) combineert met een comfortabel ontwerp en een indrukwekkende geluidskwaliteit.

Dit model richt zich op een middenklasse markt en biedt functies die gewoonlijk te vinden zijn in duurdere modellen.

Ontwerp en Comfort

De W820NB heeft een minimalistisch en stijlvol ontwerp, beschikbaar in verschillende kleuren, die bij veel gebruikers in de smaak zal vallen.

Het is voornamelijk gemaakt van hoogwaardig plastic met zachte oorkussens die comfort bieden tijdens lange luistersessies. De hoofdtelefoon is verstelbaar en kan gemakkelijk worden opgevouwen, wat hem ideaal maakt voor onderweg.

Geluidskwaliteit en ANC-functie

Het hoogtepunt van de Edifier W820NB is de geluidskwaliteit. Het biedt een helder en gebalanceerd geluid met een goede basrespons.

De actieve ruisonderdrukking is effectief voor het dempen van omgevingsgeluid, wat ze bijzonder nuttig maakt in lawaaierige omgevingen zoals openbare transportmiddelen of drukke kantoren.

Connectiviteit en Batterijduur

De W820NB maakt gebruik van Bluetooth 5.0, wat zorgt voor een stabiele draadloze verbinding en compatibiliteit met een breed scala aan apparaten.

De batterijduur is indrukwekkend, met tot 40 uur afspeeltijd met ANC ingeschakeld, wat betekent dat je ze dagenlang kunt gebruiken zonder tussentijds opladen.

Gebruiksgemak en Extra Functies

De hoofdtelefoon heeft intuïtieve bedieningselementen voor het afspelen van muziek en het beantwoorden van oproepen. Bovendien ondersteunt het de Edifier Connect-app, waarmee gebruikers verschillende instellingen kunnen aanpassen, zoals het ANC-niveau en geluidsmodi.

Voordelen en Nadelen

Voordelen

  1. Uitstekende Geluidskwaliteit: Heldere en gebalanceerde audio met goede bas.
  2. Effectieve ANC: Vermindert omgevingsgeluid aanzienlijk.
  3. Lange Batterijduur: Tot 40 uur met ANC.
  4. Comfortabel Ontwerp: Geschikt voor langdurig gebruik.

Nadelen

  1. Bouwkwaliteit: Voornamelijk plastic, kan minder duurzaam aanvoelen.
  2. ANC in Lagere Frequenties: Minder effectief bij zeer lage frequenties.

Conclusie

De Edifier W820NB is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking. Met zijn uitstekende geluidskwaliteit, comfortabele ontwerp en lange batterijduur biedt het veel waarde.

Hoewel de bouwkwaliteit en de effectiviteit van ANC bij lagere frequenties verbeterd kunnen worden, zijn deze punten klein in vergelijking met de algehele prestaties en mogelijkheden van de hoofdtelefoon.

Kortom, de W820NB is een sterke concurrent in zijn prijsklasse en een goede keuze voor zowel dagelijks gebruik als voor fervente muziekliefhebbers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *