De jungle box van stekjes & zo – Planten stekken

Wil jij beginnen aan je eigen Urban Jungle maar vindt je al die volwassen planten erg duur? En weet je ook niet welke plantjes je nu eigenlijk wilt? Dan is de Jungle box van Stekjes &Zo misschien wel wat voor jou.

Jungle box

Wat houdt die jungle box nou in zal je je misschien af vragen? Wanneer je de Jungle Box besteld  ontvang je vijf verschillende stekjes op je deurmat. En dat is niet alles je krijg ook nog eens een bijpassend accessoire, denk hierbij bijvoorbeeld aan een pot voor een van jouw planten. De stekjes zullen elke maand verschillend zijn, zodat jouw Urban Jungle uit verschillende planten zal bestaan. Je kunt hem eenmalig bestellen voor €19,99.

Abonnement

Dit is het eerste en tot nu toe enige groene abonnement in Nederland en ze verzenden ook nog eens naar het buitenland. Echter kost het verzenden naar het buitenland wel geld, in Nederland is dit gratis!

Wanneer je een abonnement afsluit betaal je elke maand €19,99. Dit wordt automatisch afgeschreven en hier hoef je dus niet aan te denken. Het abonnement is maandelijks opzegbaar, dus mochten je ouders, je partner en je kinderen genoeg hebben van al die planten dan kun je het abonnement makkelijk opzeggen. Op het moment dat je hem opzegt krijg je echter wel nog de Jungle box van die maand. Je ontvangt de box elke maand binnen 7 dagen na de geslaagde incasso.

Stekjes &Zo

Op de website van Stekjes &Zo worden ook gewone planten en meer schaarse planten verkocht. Ook verkopen ze leuke potjes, macramé hangers, kaartjes en flesjes met gedroogde bloemen. Alle producten zijn vaak maar beperkt beschikbaar dus mocht je iets leuks zien dan moet je er snel bij zijn. Maar niet getreurd ze vullen het assortiment ook regelmatig aan. Neem dus eens een kijkje op de website.

Instagram

Op instagram deelt stekjes &Zo wel eens een sneak peak van een nieuwe Jungle box, zo kun je kijken of het ook iets voor jou is. Maar ook delen ze planten wanneer ze weer nieuwe op hun website hebben staan of ze vragen in hun verhaal naar je mening. Bijvoorbeeld welk soort potten ze aan het assortiment toe moeten worden gevoegd. Verder worden er regelmatig winacties gehouden met andere pagina’s, het is dus zeker de moeite waard om ze te volgen op instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *