KinectAir benoemt Katie Buss en Ben Howard als co-CEO’s

In een belangrijke ontwikkeling in de luchtvaart-startupsector heeft het in Vancouver gevestigde KinectAir de benoeming aangekondigd van twee nieuwe co-CEO's,...


eSport en Spellen /

DTC Computershop (DTC Farmsum)

DTC Computershop (DTC Farmsum), gelegen in Farmsum, Nederland, was een opmerkelijke lokale computerwinkel. Gevestigd aan de Koestraat 56-58, 9936 CG, bood het een scala aan technologische producten en diensten, gericht op de behoeften van de lokale gemeenschap. De winkel was niet zomaar een typische computerwinkel, maar een uitgebreide oplossingsaanbieder voor diverse ICT-behoeften. DTC Farmstrum bood een breed assortiment producten van topmerken zoals Acer, Asus, Canon, Dell, HP, Lenovo, LG, Samsung en meer. Daarnaast bood DTC Computershop een verscheidenheid aan ICT-oplossingen, waaronder de installatie van nieuwe laptops, systeemupdates, computerhulp en reparatiediensten.

De winkel stond voor aanzienlijke uitdagingen die typisch zijn in de detailhandel in technologie, zoals concurrentie van online retailers en de snelle evolutie van technologie. Deze factoren, samen met hoge operationele kosten, hebben waarschijnlijk bijgedragen aan financiële moeilijkheden, wat uiteindelijk leidde tot de sluiting vanwege faillissement.

Lees hier de recensies over DTC Computers

CATAGORIEËN /

Smartphones

2+ Articles

Gadgets

12+ Articles

Computers

23+ Articles

Startups

1Article

eSport

3+ Articles

Most Popular /

Love

Mont Blanc

Op de grens tussen Italië, Frankrijk en Zwitserland liggen enkele van de hoogste toppen van de Alpen: de Mont Blanc,...

Download Our Apps For Stay Update

Easy to update latest news, aily podcast and
everything in your hand