TP-Link 300 Mbps Wireless N Range Extender TL-WA850RE

€ 22,99
300 Mbps • WiFi 802.11n • 2.4 GHz
Aantal
 • Op bestelling, niet op voorraad in de winkel
 • Afhalen of bezorgen: 1-3 werkdagen

  TP-Link
  28206
  TL-WA850RE
  6935364070199
  200 stuks
  2014-10-30

  De Range Extender versterkt het draadloos signaal, zodat ook voorheen moeilijk bereikbare of aan te sluiten gedeelten probleemloos worden bereikt

  · Dankzij de miniatuur afmetingen en wandmontage is hij eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk te (ver)plaatsen

  · Draadloos dekkingsgebied eenvoudig uit te breiden met een druk op de knop van de Range Extender

  · Via de ethernet aansluiting kan de Extender fungeren als draadloos adapter, om apparaten via een kabel aan te sluiten

   

  Wat doet dit product?

  De TL-WA850RE van TP-LINK is bedoeld om eenvoudig het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren. Dankzij de 300 Mbps draadloos N snelheid, Range Extender toets, miniatuur afmeting en wandmontage is het uitbreiden van een draadloos netwerk nog nooit zo eenvoudig geweest. Bovendien biedt de ethernet aansluiting op de TL-WA850RE de mogelijkheid een apparaat via een kabel aan te sluiten, zodat hij als draadloos adapter fungeert. 

  300 Mbps Range Extender

  De TL-WA850RE is bedoeld om eenvoudig het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren en het dekkingsgebied van een bestaand draadloos netwerk aanzienlijk uit te breiden. Met 300 Mbps draadloos 802.11n snelheid is hij ideaal voor vlekkeloze HD video, muziek streamen en online games. 

  Flexibel inzetbaar

  Dankzij de miniatuur afmetingen en wandmontage is hij eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk te (ver)plaatsen. Bovendien onthoudt de profielfunctie van de TL-WA850RE eerder verbonden draadloze netwerken, zodat het apparaat niet hoeft te worden gereset als de aangesloten router wordt veranderd. 

  Plug & Play

  Zonder nieuwe kabels te leggen kan de gebruiker binnen het bereik van zijn bestaande draadloze netwerk de draadloos dekking eenvoudig uitbreiden, met een druk op de WPS toets van de router, gevolgd door de Range Extender toets op de TL-WA850RE, of andersom. Door de verbindtoets nogmaals in te drukken, wordt snel een beveiligde verbinding met client-apparaten tot stand gebracht.

  Ethernet brug

  Via de ethernet aansluiting van de TL-WA850RE kan de Extender als draadloos adapter fungeren, waarop een apparaat zoals een Blu-ray® speler, gaming console, DVR of Internet TV met behulp van een kabel kan worden aangesloten. Tegelijkertijd kan het apparaat ook het draadloze netwerk delen. 

  Slimme indicatielampjes

  De huidige signaalsterkte die de TL-WA850RE van de bestaande router ontvangt, wordt door 5 indicatielampjes aangegeven. Dit kan helpen om de beste plaats voor de Range Extender te bepalen, zodat de TL-WA850RE het grootst mogelijke bereik en de beste netwerkprestaties kan bereiken.

  Universele compatibiliteit

  Werkt naadloos samen met alle 802.11 b/g/n apparaten. Hij is ook geschikt voor het nieuwste Windows 8 besturingssysteem. 

  Gegevensblad

  WLAN standaard:
  802.11n
  Productsoort:
  WiFi repeaters
  Max. overdracht:
  300 Mbps
  LAN snelheid:
  LAN 10/100Mbit
  In de winkel:
  Nee
  Frequentieband:
  2.4 GHz
  Aantal LAN poorten:
  1