TP-Link 300 Mbps Wireless N mini USB Adapter TL-WN823N

€ 11,99
300 Mbps • USB 2.0 • 802.11n • 2.4 GHz
Aantal
 • Op bestelling, niet op voorraad in de winkel
 • Afhalen of bezorgen: 1-3 werkdagen

  TP-Link
  28216
  TL-WN823N
  6935364050696
  415 stuks
  2014-10-30
  • 300 Mbps draadloos snelheid, ideaal voor vlekkeloze HD video, spraak streamen en online games
  • Ontwerp van miniformaat dat gemakkelijk mee te nemen is, met betrouwbare en hoge prestaties
  • SoftAP modus– maak van een bekabelde Internet verbinding naar een PC of laptop een Wi-Fi hotspot
  • Eenvoudig een beveiligde draadloze verbinding opzetten met één druk op de WPS toets

  Wat doet dit product?

  De 300 Mbps draadloos N mini USB-adapter TL-WN823N van TP-LINK is bedoeld om uw laptop of desktop met een draadloos netwerk met hoge snelheid te verbinden. Het zeer compacte formaat maakt de adapter zeer eenvoudig mee te nemen. Bovendien is de TL-WN823N dankzij de SoftAP modus, beveiliging instellen met één toets en eenvoudige configuratie software een uitstekende keuze om snel met een draadloos netwerk te verbinden.

  300 Mbps draadloos N snelheid - uw draadloos dekking uitbreiden

  Met een draadloos snelheid tot 300 Mbps en gevanceerde MIMO techiek biedt de TL-WN823N u een snelle, betrouwbare draadloze verbinding   voor online gaming en video streaming zonder vertragingen. Nog beter - de TL-WN823N bereikt de hoogste prestaties met draadloos N apparaten, maar werkt ook probleemloos met bestaande IEEE 802.11b/g netwerken.

  SoftAP modus – eenvoudig draadloos Internet delen

  In de SoftAP modus kan deze minuscule adapter als virtueel draadloos AccessPoint worden gebruikt. In deze modus kunnen gebruikers van hun bestaande kabelverbinding met een laptop of PC gemakkelijk een draadloze verbinding maken en die delen met andere Wi-Fi apparaten zoals laptops, smartphones of tablets. 

  Beveiliging instellen met één toets

  De TL-WN823N is compatibel met Wi-Fi Protected Setup™ (WPS) en biedt WPS Quick Security Setup, waardoor gebruikers hun beveiliging supersnel kunnen instellen, door eenvoudigweg de WPS toets in te drukken. Hierdoor wordt automatisch een veilige WPA2 verbinding tot stand gebracht, die veiliger is dan een WEP versleuteling. Dit gaat niet alleen sneller dan de normale manier van beveiliging instellen, maar ook gemakkelijker, omdat de gebruiker geen wachtwoord hoeft te onthouden! 

  Eenvoudig te gebruiken

  Het geoptimaliseerde configuratie hulpprogramma van TP-LINK vindt u op de meegeleverde CD en hiermee kunt u alle software installatie en draadloos netwerk instellingen binnen enkele minuten voltooien. Dankzij de eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface is de TL-WN823N zo handig, dat zelfs een beginner snel aan de slag kan en moeiteloos een verbinding tot stand brengt.

  Gegevensblad

  WLAN standaard:
  802.11n
  Productsoort:
  WiFi adapters
  Max. overdracht:
  300 Mbps
  Interface:
  USB 2.0
  In de winkel:
  Nee
  Frequentieband:
  2.4 GHz