TP-Link 300 Mbps Wireless N USB Adapter TL-WN821N

€ 9,99
300 Mbps • USB 2.0 • 802.11n • 2.4 GHz
Aantal
 • Op bestelling, niet op voorraad in de winkel
 • Afhalen of bezorgen: 1-3 werkdagen

  TP-Link
  28215
  TL-WN821N
  6935364050368
  63 stuks
  • Uitstekende n-speed, optimaal voor het streamen van HD-video of internettelefonie
  • MIMO-technologie met een groter signaalpenetratievermogen, bredere draadloze dekking, betere prestaties en stabiliteit
  • Eenvoudige draadloze beveiligingsencryptie met een druk op de knop QSS
  • Ondersteunt Windows 2000 / XP / Vista / 7

  Wat dit product voor u kan doen

  Met de draadloze N USB adapter TL-WN821N is het mogelijk een desktop of notebook computer te verbinden met een draadloos netwerk en toegang te hebben tot een hoge-snelheids internetverbinding. In overeenstemming met IEEE 802.11n bieden ze een draadloos snelheid tot 300Mbps, wat voldoende is voor online gaming of zelfs HD video streaming.

  Draadloos N - Snelheid en bereik

  MIMO (meervoudige input, meervoudige output antennes) technologie biedt uitstekende mogelijkheden om dataverlies over grote afstanden en door obstakels in een klein kantoor of groot appartement, of zelfs in een gebouw van staal en beton te verminderen. Bovendien kunt u het draadloos netwerk gemakkelijk ontvangen bij een grote-afstandsverbinding, terwijl legacy 11g producten dat niet kunnen!

  CCA technologie – Stabiele draadloze signalen

  Clear Channel Assessment (CCA) vermijdt automatisch kanaalconflicten door open kanalen te selecteren en de voordelen van kanaalbinding volledig te exploiteren, wat de draadloze prestaties aanzienlijk verbetert.

  WPA/WPA2-encryptie - Geavanceerde beveiliging

  Voor wat betreft de beveiliging van WI-FI verbindingen, is de WEP encryptie niet meer de sterkste en veiligste bescherming tegen inbreuken van buitenaf. De TL-WN821NC biedt WPA/WPA2 encrypties die door de WI-FI Alliance zijn gecreëerd, wat interpretabiliteit en beveiliging voor WLAN bevordert, wat effectief en efficiënt het draadloze netwerk kan beschermen.

  Instelling beveiliging met één druk op de knop

  TL-WN821N, dat compatibel is met WI-FI Protected Setup™ (WPS), heeft Quick Security Setup dat gebruikers in staat stelt vrijwel onmiddellijk hun beveiliging in te stellen door eenvoudigweg de ‘QSS’ knop in te drukken, waarmee automatisch een WPA2 beveiligde verbinding wordt gemaakt, wat veiliger is dan WEP encrypties. Dit is niet alleen sneller dan normale beveiligingsinstellingen, het is ook handiger omdat u geen password hoeft te onthouden!

  CD bundel voor gebruiksgemak

  De TL-WN821N wordt met een CD geleverd die u begeleidt bij de software installatie en de draadloos netwerk instellingen, inclusief beveiligingsconfiguraties en draadlozeverbinding, wat handig is voor gebruikers, zelfs voor nieuwe gebruikers.

  Gegevensblad

  WLAN standaard:
  802.11n
  Productsoort:
  WiFi adapters
  Max. overdracht:
  300 Mbps
  Interface:
  USB 2.0
  In de winkel:
  Nee
  Frequentieband:
  2.4 GHz