Dit artikel moet worden besteld, niet op voorraad in de winkel.

HP CE260A Color LaserJet CE260A Black Print Cartridge [art.14401]

CE260A

Nieuw product

HP Color LaserJet CE260A Black Print Cartridge with ColorSphere Toner

Afhalen / bezorgen: 1-3 werkdagen. Beschikbaar bij leverancier: 10+

€ 179,99

Kleur: Zwart
Status: 0
Productsoort: Toner
In de winkel: Nee
Overview
Zakelijke documenten met een professionele uitstraling printen. Originele HP cartridges met ColorSphere toner produceren resultaten van printshopkwaliteit op tal van papiersoorten. Betrouwbaar ontworpen cartridges om productief te werken zonder tijdverspilling, herprintkosten of verspilling van supplies. De ingebouwde intelligentie in HP cartridges vergemakkelijkt de bewaking van het tonergebruik en het nabestellen van supplies. Deze standaardcartridge is ideaal voor gemiddeld kantoorgebruik.

Features
Originele HP cartridges met ColorSphere toner produceren opvallende bedrijfsdocumenten met scherpe zwarte tekst. Resultaten van printshopkwaliteit op kantoor – HP toner is compatibel met een scala aan laserpapiersoorten en produceert consistente resultaten.

• Originele HP cartridges met ColorSphere toner geven zakelijke documenten maximale impact. Fijne details in grafieken en diagrammen en subtiele schaduwen in afbeeldingen.


Houdt de print kosten laag en de productiviteit hoog. HP Color LaserJet printcartridges printen consistent en zonder onderbreking. Omdat de cartridges uitzonderlijke betrouwbaar zijn, verspilt u geen supplies en zijn er geen dure vertragingen.Kies de zwarte tonercartridge die geschikt is voor uw kantoor. Deze standaardcartridge is ideaal voor dagelijks kantoorgebruik. Dankzij de ingebouwde intelligentie in originele HP cartridges kunt u het tonerverbruik bijhouden en cartridges nabestellen.

• Kies de zwarte HP tonercartridge die is afgestemd op uw printbehoeften. Deze standaardcartridge is ideaal voor standaard kantoorgebruik.

Gewicht en omvang
Gewicht 1,3 kg
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf 10 - 32.5 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent
Temperatuur bij opslag -20 - 40 °C
Luchtvochtigheid bij opslag 10 - 90 procent
Verpakking
Gewicht pakket 1,84 kg
Afmetingen verpakking (BxDxH) 390 x 164 x 214 mm

Schrijf uw recensie

HP CE260A Color LaserJet CE260A Black Print Cartridge [art.14401]

HP CE260A Color LaserJet CE260A Black Print Cartridge [art.14401]

HP Color LaserJet CE260A Black Print Cartridge with ColorSphere Toner

Vergelijkbareartikelen