Logitech Illuminated Keyboard K740 [art.26876]

920-005696

Nieuw product

Comfortabel typen, zowel overdag als 's nachts.

Afhalen: Informeer / Bezorgen: 3-5 werkdagen. Beschikbaar bij leverancier: -

Let op: beperkte voorraad bij onze leverancier!

€ 69,95

Desktop (met muis): Nee
Draadloos / bedraad: Bedraad
Kleur: Zwart
Polssteun: Vast
Soort toetsenbord: Multimedia
Status: 0
Toetsenbord indeling: Qwerty
Toetsverlichting: Ja
Verbinding: USB
Productsoort: Toetsenborden
In de winkel: Ja

Een dun, elegant toetsenbord met verlichte toetsen en een zachte handsteun om comfortabel te typen, zelfs in het donker.


Lasergeëtste, verlichte toetsen
Vlot typen bij weinig licht en zelfs in het donker. Verlichting zorgt dat de toetsen duidelijk, helder en goed leesbaar zijn. Alleen de tekens worden verlicht, zodat u precies ziet wat u moet zien, zonder afgeleid te worden.


Handmatig aanpasbare helderheid
U kunt de sterkte van de verlichting handmatig aanpassen met de helderheidstoets in de rechterbovenhoek van het toetsenbord. Er zijn drie verschillende helderheidsniveaus en de verlichting kan ook worden uitgeschakeld.


USB-verbinding
Als u het toetsenbord wilt gebruiken, hoeft u alleen maar de USB-kabel aan te sluiten en typen. De kabel is ongeveer 1,8 meter lang. Dat is lang genoeg om aan te sluiten op uw desktopcomputer onder of op uw bureau.


Elegant ontwerp
Het toetsenbord is klassiek zwart met oranje toetsen voor de FN-functies. Een doorzichtige strook loopt langs de linker-, boven- en rechterrand en een glanzende zwarte strook scheidt de toetsen en de handsteun. Rechts op het toetsenbord, ingebed in de glanzende zwarte strook, vindt u de leds voor Num Lock, Caps Lock en Scroll Lock. Samen geven deze elementen een elegante look aan uw bureau.


Ultradun toetsenbordprofiel
Het toetsenbord is opmerkelijk dun, vooral wanneer u er van opzij naar kijkt. Het dikste gedeelte is slechts 9,3 mm van frame tot toetsen, zodat uw werkplek er opgeruimd uit blijft zien.

 
Logitech PerfectStroke™-toetsensysteem
Het PerfectStroke-toetsensysteem verdeelt de typekracht gelijkmatig over het oppervlak van de toetsen, waardoor elke toetsaanslag stil, natuurlijk en vlot is, zelfs wanneer u de rand van een toets raakt.

Zachte handsteun
De ingebouwde handsteun heeft een zachte, rubberen buitenlaag voor nog meer comfort. Uw handen kunnen vrij bewegen boven de handsteun terwijl u typt. En tussen het typen door kunt u de handsteun gebruiken om uw polsen op te laten rusten. Wanneer u het toetsenbord plat op het bureau plaatst, helpt dat uw polsen in een neutrale (rechte) positie te houden, maar u kunt de pootjes ook kantelen om de hoogte naar wens aan te passen.

 
Indeling van normaal formaat
Het toetsenbord heeft een indeling van normaal formaat met een numeriek toetsenblok en pijltoetsen van normaal formaat om gemakkelijk door uw documenten te navigeren. Verschillende andere functies maken het toetsenbord extra gebruiksvriendelijk:
• De meest gebruikte functies zoals zoeken, e-mail of mediaknoppen zijn eenvoudig toegankelijk via de FN-toets.
• Er zijn afzonderlijke toetsen om de sterkte van de verlichting, het volume en de dempfunctie te regelen.
• Met de Start-toets voor Windows® 8 kunt u snel weer naar het beginscherm gaan.
• De vaak gebruikte DELETE-toets is groter zodat uw vingers deze gemakkelijker kunnen vinden, en de INSERT-toets staat nu boven aan het toetsenbord zodat u er niet per ongeluk op drukt.
• De toetsen in de rij van de spatiebalk zijn verhoogd, zodat u niet de rand van de toets aanraakt wanneer u typt.
• De 12 sneltoetsen kunt u aanpassen met de Logitech SetPoint™-software.

 

Schrijf uw recensie

Logitech Illuminated Keyboard K740 [art.26876]

Logitech Illuminated Keyboard K740 [art.26876]

Comfortabel typen, zowel overdag als 's nachts.

Vergelijkbareartikelen