Asus PL-N12 PowerLine Extender WiFi N300 - AV500 - 2 Ports

€ 84,99
500 Mbps • HomePlug AV met WiFi
Aantal
 • Op bestelling, niet op voorraad in de winkel
 • (tijdelijk) niet leverbaar


  Asus
  31715
  90IG01V0-BO2100
  4712900064100
  2016-02-23
   

   

  300Mbps wifi HomePlug® AV500 Powerline Adapter Kit

  • Geen netwerkkabels nodig: plug-&-play netwerken via het bestaande lichtnet, voor handig netwerken zonder kabelwarboel.
  • Twee problemen in één keer oplossen: snelle, stabiele 500Mbps HomePlug® AV-verbinding plus krachtig 300Mbps 802.11n wifi toegangspunt.
  • Eenvoudige configuratie: plug-&-play configuratie met eenvoudig klonen van wifi-netwerk.
  • Oersolide beveiliging: gecodeerde pairing blokkeert onbevoegde apparaten.
  • Flexibele connectiviteit: verbinding maken met meerdere apparaten via lichtnet, twee Ethernet LAN-poorten of wifi.
  • Stand-by-modus: automatische slaapstand indien niet in gebruik om stroomverbruik met 80% te verminderen.
  • Onderbrekingsloze wifi: Roaming Assist handhaaft automatisch verbinding met het sterkste wifi-signaal.

   

   

   

  Wifi via elk stopcontact!

  De ASUS PL-N12 Kit breidt direct het bekabelde en draadloze netwerk uit naar moeilijk bereikbare plaatsen in de woning. Het gebruikt hoge-snelheid HomePlug AV Powerline-technologie om een verbinding te maken - over bestaande lichtnetbedrading - tussen de router en een wifi-toegangspunt dat op elk stopcontact kan worden aangesloten. Dit zorgt voor een gemakkelijk, stabiel 300Mbps wifi-signaal, overal, zonder fysieke rommel! 

  Met twee Ethernet LAN-poorten op het wifi-toegangspunt is de PL-N12 Kit ook te gebruiken om verbinding te maken met andere bekabelde netwerkapparaten, zoals desktop pc's, spelconsoles of smart TV's. De PL-N12 Kit is verbazingwekkend gemakkelijk te configureren: plug de adapters in en druk op een knop om er een beveiligde netwerkverbinding tussen te creëren. 

  Wifi instellen is al net zo eenvoudig, met een één-klik kloonfunctie die een eind maakt aan het moeten invoeren van netwerknamen of wachtwoorden. Het is echt zo eenvoudig! Slimme ruisfiltertechnologie voorkomt dat prestaties worden beïnvloed door elektrische storingen, en Roaming Assist zorgt dat gebruikers verbinding houden met het beste wifi-signaal terwijl ze door de woning lopen.

  300Mbps wifi plus geweldige connectiviteit

  Hoewel het compact en handig is, heeft de PL-N12 Kit volledige netwerkmogelijkheden. Stopcontacten worden 300Mbps wifi-knooppunten, terwijl de twee Ethernet LAN-poorten kunnen worden gebruikt om pc's, spelconsoles, smart TV's of andere bekabelde netwerkapparaten aan te sluiten!

  Plug-&-play installatie!

  Het configureren van de PL-N12 Kit is ongelooflijk eenvoudig! Plug hem gewoon in en geniet van het internet via Ethernetkabels of wifi. 

  Stap 1: 
  sluit de kleinere adapter aan op de router via een netwerkkabel en steek de stekker vervolgens in een stopcontact. 
  Stap 2: 
  steek de grotere (wifi)-adapter in een stopcontact en maak verbinding met apparaten via wifi of de netwerkpoorten op de adapter - dat is alles!


  Kopieer met één druk op de knop automatisch bestaande wifi-netwerkgegevens van de router naar de PL-N12 Kit!

  One-touch wifi-configuratie

  Met de PL-N12 Kit hoeven geen ingewikkelde namen van draadloze netwerken of wachtwoorden te worden ingevoerd! Druk gewoon op de Clone-knop op de wifi-adapter en op de WPS-knop op de router, wacht enkele ogenblikken, en dat is het! Zodra dit is gedaan, kan de wifi-adapter overal worden geplaatst om te genieten van een soepel draaiend netwerk in het hele huis of kantoor - zonder de adapter opnieuw te hoeven configureren!

  One-touch beveiliging

  Druk om een echte veilige verbinding via het lichtnet te maken op de Pair-knoppen op beide adapters. Dit creëert een beveiligde, gecodeerde verbinding tussen de adapters, en voorkomt dat iemand een onbevoegde adapter verbindt met het lichtnet-netwerk (eigen adapters kunnen uiteraard altijd worden toegevoegd!). Dit is perfect voor gebruikers die ergens wonen waar lichtnetbedrading wordt gedeeld, zoals in een appartement - de buren kunnen niet per ongeluk verbinding maken met het netwerk, zodat gegevens veilig blijven.


  Houd het lichtnet-netwerk gecodeerd en veilig door de Pair-knoppen in te drukken!

  Energiebesparende stand-by:

  In tegenstelling tot traditionele adapters die altijd volledig van voeding worden voorzien, heeft de PL-N12 Kit een slimme stand-by-modus die detecteert of aangesloten apparaten uitgeschakeld of niet actief zijn. In dat geval gaat de PL-N12 naar een laag-vermogen modus die het energieverbruik vermindert met 80%1. Dit helpt geld te besparen op de energierekening, en is milieuvriendelijk.

  Ruisfilter

  Sommige lichtnetadapters kunnen worden beïnvloed door elektrische storingen van huishoudelijke apparaten. De PL-N12 Kit gebruikt een slimme ruisfiltertechnologie om dit volledig te voorkomen en te zorgen voor vloeiende en stabiele prestaties.

  Roaming Assist voor stabiele verbindingen

  Roaming Assist is een in de PL-N12 Kit en ASUS-routers gebruikte technologie. Het houdt gebruikers verbonden met het beste wifi-signaal terwijl ze door de woning bewegen, zodat het niet nodig is om steeds handmatig verbinding te maken met andere wifi-signalen.2

  Let op: 
  1. De werkelijke prestaties kunnen afwijken als gevolg van netwerk- en omgevingsfactoren. 
  2. De effectiviteit van de Roaming Assist-functie is afhankelijk van omgevingsfactoren. Deze ASUS-exclusieve functie werkt alleen met ASUS-routers.

   

  Gegevensblad

  Switch poorten:
  2
  Productsoort:
  Powerline adapters
  Netwerk:
  LAN 10/100Mbit
  Max. overdracht:
  500 Mbps
  In de winkel:
  Nee
  HomePlug standaard:
  HomePlug AV
  Geïntegreerd WiFi:
  802.11n
  Aantal adapters:
  2