Verbatim DVD+R/8.5GB 8xspd Spindle 25pk WIDE PRINTABLE SURFACE

€ 39,99
Aantal
 • Op bestelling, niet op voorraad in de winkel
 • Afhalen of bezorgen: 3-5 werkdagen

  Verbatim
  15568
  43667
  23942436676
  13 stuks
  2014-01-01
  Bij Verbatim DVDR/RW-schijven wordt gebruikgemaakt van technologie van MKM/Verbatim die een hogere opnamekwaliteit waarborgt voor al uw opnamen. Dankzij de R&D van Mitsubishi Chemical en de nauwe samenwerking met fabrikanten van schijfstations, worden de schijven van Verbatim gekenmerkt door een brede compatibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor het delen van computergegevens, video-opnamen, foto's en muziek. Van de nummer 1 van Europa* op het gebied van opnamemedia

  Voor de professionele optische media van Verbatim worden strengere specificaties gehanteerd dan voorgeschreven in de normen van de relevante standaardisatie-instanties.

  Strengere specificaties betekent een betere compatibiliteit met schrijf- en opnameapparaten. Hierdoor wordt een hogere opnamekwaliteit bereikt, waardoor een langere archiveringstijd en betere leesbaarheid kan worden gegarandeerd.

  De professionele optische media van Verbatim zijn te herkennen aan het DataLifePlus-waarmerk.
  Dubbellaagse schijven (Double Layer of Dual Layer) zijn beschrijfbare schijven met een capaciteit van 8,5 GB per zijde (2,6 GB voor schijven van 8 cm). Voldoet aan de specificaties van de +RW-alliantie (Double Layer) of het DVD-forum (Dual Layer).
  Opnemen in twee lagen is mogelijk door de aanwezigheid van een nieuwe substraatlaag die zich tussen de beide opnamelagen bevindt. Hierdoor kan de laserstraal gegevens opnemen in beide lagen. Nadat de eerste laag is beschreven, wordt de laser op de tweede opnamelaag gericht.

  DVD+R-schijven zijn beschrijfbare schijven met een capaciteit van 4,7 GB. Deze schijven voldoen aan de specificaties van de +RW-alliantie.
  AZO-opnamelaag.
  Hoogste niveau van opnamestabiliteit.
  Superieure levensduur voor archivering.

  Schijven met het kenmerk Breed, wit voor inkjet zijn voorzien van een wit oppervlak waarop met een inkjetprinter kan worden afgedrukt. Het gedeelte van de diameter dat kan worden bedrukt ligt tussen 21 en 118 mm

  Verpakking
  Verpakkingstype Spindel

  Gegevensblad

  Verpakking:
  Spindle
  Soort media:
  DVD + R Double Layer
  Productsoort:
  Media
  Media capaciteit:
  8.5 GB
  Inhoud verpakking:
  25 stuks
  In de winkel:
  Nee