Apple

Apple EarPods with Remote and Mic

€ 29,00
Aantal
Afhalen: laatste voorraad! of bezorgen: informeer

Apple
29162
MNHF2ZM/A
885909627684
1 stuks
2015-03-17

Anders dan bij traditionele ronde oordopjes is het ontwerp van de nieuwe Apple EarPods ingegeven door de geometrie van het oor. Hierdoor zijn ze voor veel meer mensen een stuk comfortabeler dan gewone oordopjes.


De luidsprekers in de Apple EarPods zijn ontworpen voor een minimaal geluidsverlies en een maximale geluidsuitvoer. Het resultaat is hoogwaardige audio die even indrukwekkend is als wat je hoort bij duurdere hoofdtelefoons.


De Apple EarPods met afstandsbediening en microfoon zijn ook voorzien van een ingebouwde afstandsbediening waarmee je het volume en het afspelen van muziek en video's kunt regelen, en gesprekken kunt beantwoorden of beëindigen met een snelle knijpbeweging.

Ontworpen door Apple
Diepere en rijkere bastonen
Betere bescherming tegen transpiratie en water
Afspelen van muziek en video regelen
Gesprekken beantwoorden en beëindigen

Inhoud van de verpakking
Apple EarPods met afstandsbediening en microfoon
Opslag- en reishoesje

Systeemvereisten
Compatibiliteit
De afstandsbediening en microfoon worden ondersteund door alle modellen iPod, iPhone en iPad (niet alle modellen ondersteunen volumeregeling). Audio wordt ondersteund door alle iPod-modellen.
Softwareversie 1.0.3 vereist voor iPod nano (4e generatie), 2.0.1 voor iPod classic (120 GB), en 2.2 of hoger voor iPod touch (2e generatie).

Gegevensblad

Type koptelefoon:
In-ear
Soort aansluiting:
3.5 mm jack
Productsoort:
Koptelefoon
Met volume regelaar:
Ja
Met microfoon:
Ja
Kleur:
Wit
Kanalen:
2.0
In de winkel:
Ja
Draadloos:
Nee