Asus Cerberus Gaming headset

€ 79,00
Over-ear ¥ 3.5 mm jack ¥ Zwart - Rood
Aantal
 • Op bestelling, niet op voorraad in de winkel
 • (tijdelijk) niet leverbaar


  Asus
  27696
  90YH0061-B1UA00
  4716659584032
  2014-09-18

  Gaming headset met grote 60mm neodymium drivers, ontworpen voor zowel pc-gaming als mobiel gebruik.

  Grote 60mm neodymium magneet drivers leveren ongeëvenaard vermogen en ultieme onderdompeling
  Compatibel met pc, Mac, PlayStation® 4 en slimme apparaten voor gaming en mobiel plezier
  Ontwerp met dubbele microfoon: afneembare boommicrofoon voor duidelijke in-game communicatie en een in-line microfoon voor mobiel chatten
  Comfortabele 100mm full-size oordoppen bieden geweldige geluidsisolatie, voor ongestoord speelgenot en muziekplezier

  Uitmuntend, afleidingsvrij geluid in elk scenario

  De beste gamers hebben de beste accessoires nodig, en de Cerberus is ontworpen om u te helpen de overwinning binnen te slepen in elk scenario - en het is ook nog eens een geweldige headset voor het dagelijkse luisterplezier! Sluit de Cerberus aan op uw desktop, laptop of slim toestel om fantastisch geluid te ervaren met schitterende details en krachtige bassen, wat u ook doet en waar u het ook gebruikt.

  Ongeëvenaarde prestaties en ultieme onderdompeling


  Grote 60mm neodymium magneet drivers

  Wie nog nooit de kracht van 60mm neodymium magneet drivers heeft gevoeld, moet eens luisteren via de Cerberus - ervaar ongeëvenaard vermogen en ga volledig op in overtuigende audio. Hoor elk pistoolschot tijdens het gamen en weet de exacte locatie van vijanden aan de hand van hun voetstappen. Schakel vervolgens naar audio voor weidse stadion-rock, helder en duidelijk verstaanbare spraak of film levensecht klinkende film soundtracks.


  Geniet van desktop gaming en mobiel plezier


  Werkt met zowel pc's als Mac-computers...

  Geen zorgen over compatibiliteit met Cerberus, want het werkt met vrijwel elk apparaat. De 1,2 meter lange aansluitkabel gaat vergezeld door een 1,3 meter lange verlengkabel met Y-splitter met gescheiden hoofdtelefoon- en microfoonstekkers, voor geweldige compatibiliteit en een totale kabellengte van 2,5 meter. De afneembare boommicrofoon is perfect voor in-game communicatie - zodat u kunt chatten en altijd wordt gehoord!

   

   

   

  en zelfs met smartphones en tablets

  De Cerberus is ook perfect voor slimme apparaten, dankzij de in-line microfoon - zo handig voor mobiel chatten. Steek gewoon de vierpolige 3,5mm aansluitplug in uw slimme apparaat om onderweg contact te houden met familie of vrienden. Onderzoek door ASUS-technici heeft aangetoond dat een kabel van 1,2 meter de perfecte lengte is voor mobiel gebruik - dus geen kabelwarboel meer!

   

  Geniet van ongestoord gaming- en muziekplezier

  De Cerberus heeft full-size 100mm polyurethaan gecoate lederen oorkussens voor uitstekende duurzaamheid en effectieve geluidsisolatie, zodat u van uw audio kunt genieten zonder gestoord te worden door de omgeving. De Cerberus is bovendien ontworpen voor blijvend comfort: de uitstekend ademende kussens en de zorgvuldig uitgebalanceerde spankracht van de hoofdband zorgt voor veel langer luistercomfort.

   

  Gegevensblad

  Type koptelefoon:
  Over-ear
  Soort aansluiting:
  3.5 mm jack
  Productsoort:
  Koptelefoon
  Met volume regelaar:
  Ja
  Met microfoon:
  Ja
  Kleur:
  Zwart - Rood
  Kabel lengte:
  2.5 m
  Kanalen:
  2.0
  In de winkel:
  Nee
  Gewicht (gram):
  266 gram
  Frequentiebereik:
  20-20000 Hz
  Draadloos:
  Nee