Home

Home

TriNed - BestelformulierAlles in één-pakket Glasvezel - Internet tv bellen TriNed

INTERNET, TV EN BELLEN

Razendsnel internetten, voordelig bellen én haarscherp televisie kijken, en dat alles via stabiel glasvezel; meer kun je niet wensen!

Je hoeft je niet langer zorgen te maken dat jouw serie begint te haperen, wanneer je zoon een nieuwe game aan het downloaden is. Met alles in 1 van TriNed kan namelijk alles tegelijk!

  • Iedereen tegelijk online zonder gedoe
  • Up- en downloaden met dezelfde supersnelheid
  • Glasvezel dat klaar is voor de toekomst

  • Glasvezel van trined is binnenkort beschikbaar!

    Glasvezel wordt op dit moment bij jou in de buurt of straat aangelegd en binnenkort is glasvezel van TriNed ook op jouw adres leverbaar. De verwachting is dat nog voor de zomer de eerste huishoudens gebruik kunnen maken van de glasvezel aansluitingen.

    De abonnementen van TriNed zijn flexibel, stel je persoonlijke glasvezelpakket samen met of zonder extra's. Je glasvezelabonnement is overigens elke maand aan te passen, zolang de basisdienst internet maar actief blijft..

  • Wil je meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op de website van TriNed
  • Alvast bestellen? klik op de bestel nu knop!
Bestel nu

TOT WEL VIJF KEER SCHERPER

Wist je dat bij TriNed je beeld tot wel vijf keer scherper is dan bij andere providers? Genoeg reden om over te stappen op het glasvezelnetwerk van TriNed!

Alles in 1 van TriNed

SUPERSNEL INTERNET

Thuis heb je goed internet nodig. Snel en stabiel, van Mbit/s naar Gbit/s. Daarom werken wij dag in dag uit aan ons glasvezelnetwerk, zodat jij altijd het beste uit je internet kunt halen. Bij TriNed krijg je standaard 500Mbps up- en downloadsnelheid. Dat is echt rááázendsnel!

VOORDELIGE BELBUNDELS

Bel je regelmatig met het vaste nummer? Kies dan een van onze belbundels. Zo bel je nóg voordeliger! Benieuwd welke bundels wij hebben? Begin dan met het samenstellen van jouw Alles-in-1 glasvezelpakket!

STAP JIJ OOK OVER OP GLASVEZEL?

Overstappen is zo geregeld met onze overstapservice. Wij zeggen je huidige abonnement op en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is alleen van toepassing als je bent aangesloten bij een van deze providers.

Naast onze gratis overstapservice bieden wij ook een gratis volledige installatie aan. Geen geklooi met het pakket en stappenplan. Onze servicemonteur komt bij je langs wanneer het jou uitkomt en stelt het nieuwe netwerk volledig af. Dat is overstappen zonder zorgen!

DTC Computershop - dealer van trined glasvezel

Bij DTC Computershop kun je terecht voor al je vragen over de mogelijkheden van TriNed glasvezel. Ook voor het aanmelden kun je langs komen in de winkel of op onderstaande knop klikken.

Bestel nu

DE ZEKERHEDEN VAN TRINED IN EEMSDELTA

Overstapservice TriNed

GRATIS OVERSTAPSERVICE

Klant worden is simpel. Jij bestelt, wij regelen de rest. Tijdens je overstap zit je geen dag zonder internet of TV.

Gratis huisinstallatie

COMPLETE HUIS-INSTALLATIE

Onze monteur sluit alles aan en zorgt ervoor dat alles werkt. We maken altijd gratis een monteursafspraak.

Klantenservice

BEHULPZAME KLANTENSERVICE

We staan altijd voor je klaar. Heb je een probleem of wil je gewoon meer informatie? We staan je graag te woord!