Home

Home

Verhuur van apparatuur

Bij DTC Computershop is het mogelijk om apparatuur te huren in plaats van te kopen. Dit kan erg interessant zijn wanneer u bijvoorbeeld voor een korte periode een laptop, beamer of projectiescherm nodig hebt, maar niet vaak genoeg om deze zelf aan te schaffen.


Welke apparaten zijn te huur?

Ons basis verhuur assortiment bevat:

- Zakelijke laptops
- Beamers
- Projectieschermen
- Presenters


Wat zijn de kosten voor het huren?

Per dag*
Per weekend**
Per extra dag
Borg
Beamer, Full-HD € 65,- € 97,50 € 32,50 € 100,-
Projectiescherm (80") € 15,- € 22,50 € 7,50 € 50,-
Zakelijke laptop inclusief Office € 45,- € 67,50 € 22,50 € 100,-
Presenter (powerpoint) € 5,- € 7,50 € 2,50 € 10,-

* Dag: afhalen vanaf 10:00 uur, retour de volgende dag voor 12:00 uur. ** Weekend: vrijdag halen, dinsdag voor 12:00 uur retour

Hoe gaat het huren in zijn werk?

DTC Computershop verhuurt de apparatuur vanuit de winkel. U dient het gehuurde zelf af te halen en weer retour te brengen. Voor het te huren apparaat betaalt u vooraf een borg. Zodra het gehuurde weer wordt ingeleverd verrekenen we de huurkosten met de al betaalde borg.


Wat zijn de voorwaarden?

U kunt de verhuurvoorwaarden downloaden via onderstaande button (PDF)


VOORWAARDEN


FAQ

Welke software is standaard aanwezig op de laptop? En wat zit er nog meer inbegrepen?

Onze zakelijke laptops worden verhuurd met Windows 10 Professional, Microsoft Office 365 en een virusscanner. Voorts wordt de laptop geleverd met een muis, oplader en een stevige laptop tas.


Is andere software mogelijk?

Dit kunnen we in overleg met u bekijken. Neem hiervoor contact met ons op.


Is het gehuurde apparaat verzekerd?

Nee. U dient zelf te zorgen voor een verzekering voor het gehuurde apparaat. Bij schade, verlies of diefstal brengen we u de door ons bepaalde dagwaarde in rekening.


Wat gebeurt er met mijn opgeslagen gegevens na de verhuurperiode?

Zodra de laptop bij ons retour is wordt deze geheel opnieuw geïnstaleerd. Alle nog aanwezige gegevens worden hiermee verwijderd. We maken géén backup! U dient zelf te zorgen voor een backup van opgeslagen documenten voordat u de laptop weer inlevert.


Welke specificaties hebben de zakelijke laptops?

Onze zakelijke laptops hebben minimaal een recente Intel Core i3 processor, 8GB werkgeheugen, 256GB SSD opslag en een 15.6" Full-HD beeldscherm. Uiteraard beschikken de laptops over WiFi-AC, Bluetooth, webcam en een HDMI-aansluiting.


Wat zijn de specificaties van de beamer?

We verhuren een Acer H6540BD Full-HD beamer. Deze DLP beamer heeft een maximale (native) resolutie van 1920 x 1080, 3500 lumen en een contrastverhouding van 10.000:1
Het is mogelijk om te projecteren met een minimale afstand van 120cm en maximaal 10.2m. Hierdoor is het mogelijk om een minimaal schermformaat van 27", en maximaal 300" te projecteren. De beamer beschikt over een HDMI, DVI en een VGA-aansluiting en wordt geleverd met een afstandsbediening.


Ik wil graag een ander apparaat huren, wat zijn de mogelijkheden?

We denken graag met u mee over het huren van andere apparaten. In principe is veel mogelijk en we maken graag een persoonlijk voorstel voor uw wensen. Neem hiervoor contact met ons op.


Een andere vraag?

Neem contact met ons op en we helpen u graag!


CONTACT